Fashion

Best Street Style – Milan Fashion Week AW19/20

Continui articolul anterior referitor la ținutele prezentate în cadrul Milan Fashion Week. Vă spuneam că sunt oarecum două componente importante și anume: prezentările de pe podium și aparițiile street style. Azi e despre street style.
Mai exact această denumire din engleză „street style” face referire la aparițiile, ținutele celor care vin să vadă aceste prezentări. Unele sunt foarte creative, frumos construite și care atrag atenția. Căutând pe internet despre acest subiect, m-am decis să vă arat niște poze de Street Style care-mi plac și care mă inspiră. Pentru a realiza aceste poze, la intrarea în locația prezentărilor sunt niște fotografi care urmăresc fiecare mișcare a celor invitați.

În timp real am văzut ținutele Alinei Ceușan și ale lui Carmen Grebenișan care au postat atât pe conturile de Instagram cât și pe blogurile lor. Chiar mi-au plăcut ținutele lor, dar pe lângă haine contează și atitudinea pe care o au în timpul aparițiilor. Un outfit care-mi place foarte mult a lui Carmen este cel din poze, un costum roșu de mătase de la OMRA cu un decolteu foarte lung, o pereche de botine, o borsetă și o pereche de ochelari. Ideea asta mi se pare genială, adică la un costum de mătase care pare foarte elegant, să adaugi o borsetă sport e o alegere foarte curajoasă.

La fel și Alina Ceușan a abordat mai multe stiluri prin outfit-urile purtate. Ținuta care-mi place cel mai mult este cea cu o bluză albă oversize, tip rochiță dar nu chiar foarte lungă, niște ochelarii roșii, pantaloni scurți dar strâmți pe picioare și niște pantofi cu toc de tip șosetă de la Vetements stock boot. Cum am zis, atitudinea te ajută enorm când vrei să fii văzut/ă. Iar atitudinea ei din poze mi se perfectă.

International Street Style

Pe lângă cele două superbisime, am mai văzut niște apariții care-mi plac și care-mi dau o stare de bine. Da, stare de bine. Adică atunci când văd o ținută, un outfit care din punctul meu de vedere este frumos structurat și construit mă bine dispune. Așa că mai jos vă las niște outfit-uri care mi-au atras atenția și care-mi plac.

www.vogue.co.uk

Nu e o ținută care să o port neapărat, dar îmi plac ideile cât mai originale. Exact ca cea din poze, adică acel batic, eșarfă care e pusă pe cap, iar o parte băgată în cămașă. Nu mai zic de imprimeurile pe care le ador pur și simplu,

www.vogue.co.uk

Acest outfit e ca un nor pudrat. O culoare perfectă de alb în contrast cu restul culorilor din poză. Mi se pare un outfit super bine construit, poate credeți că e ușor să pui toate hainele de aceeași culoare dar, nu e chiar așa. Îmi place că a adăugat o notă firavă de culoare, acel mâner al genții care este maro și niște accesorii.

www.vogue.co.uk

Sunt mult mai multe poze de street style de la Milano, aici e o mică parte. Dacă doriți să vedeți mai multe căutați pe www.vogue.co.uk.

 • 48
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  48
  Shares

20 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *