Fashion

Formele corpului la bărbați – Trapezoid

Mi-am dorit ca acest material să-l fac sub formă de video, o discuție liberă și armonioasă. Dar, am realizat că aș putea sintetiza informațiile mult mai simplu în scris. Asta pentru că în video pot trece de la subiect și să mă lungesc mai mult decât e nevoie. Aici pot să stau și să mă gândesc la ceea ce vreau să transmit. Sunt 5 articole la număr, despre 5 forme ale corpului. Vorbim despre noi, băieți/bărbați. Încerc să ofer informație sintentizată din mai multe surse, atât din România cât și din afară.

Trapezoid

Descriere:

Este considerată cea mai echilibrată și armonioasă formă pe care un bărbat o poate avea. Această formă, structură a corpului se descrie prin simetria pe care o au umerii și șoldurile. Adică diferența dintre mărimea, lățimea umerilor, a șoldurilor și a coapselor nu este mare. Cei care sunt în domeniul hainelor spun că este statura cea mai ușoară de îmbrăcat.

Sfaturi:

Fiind o formă foarte ușor de îmbrăcat, un sfat ar fi să ieșiți din zona de confort. Încercați să abordați și alte stiluri, purtați culori care nu le-ați purta în mod normal, experimentați print-uri. Jucați-vă cu iluziile optice. Nu încercți să îmbrobodiți corpul cu multe materiale, cu multe haine, voi aveți un corp frumos și echilibrat. Nu dezechilbrați optic. Dacă doriți să accentuați forma corpului vostru, să puneți accentul pe asta, atunci purtați haine care urmează linia corpului.

Exemple outfit-uri, forma corpului: Trapezoid

Recomandări pro:

Mai mult decât să vă spun ceea ce vi se potrivește, ar trebuii să aveți o atenție la combinarea culorilor, la combinarea materialelor sau la combinarea print-urilor. Iar la partea hainelor, încercați jachete care se termină la nivelul șoldurilor. Cămăși, bluze, tricouri slim, care urmează linia corpului. Un exemplu: pantaloni gri sau o culoare mai neutră și o cămașă albastru deshis. Automat atenția ochilor este spre cămașa, deci către forma corpului.

Recomandări contra:

Aceste se referă la ce nu s-ar recomanda să purtați dacă aveți această formă a corpului. Hainele cu mult material, revin la faptul că nu e necesar să purtați haine care să vă disproporționeze optic. Aici intră și hainele asimentrice cu fel și fel de forme care fac același lucru. În același timp atenție la exagerarea accesoriilor. Ele pot să vă completeze ținuta sau în același timp pot să vă dezechilibreze ținuta.

În final de articol vreau să vă spun niște nume celebre care au forma de TRAPEZOID a corpului și anume: Mattew Fox și Hugh Jackman.

Forma corpului: Trapezoid

În următoarele zile am să postez și restul formelor corporale.

Dacă nu dorești să citești tot ceea ce am scris în articol, am făcut o schiță cu principalele informații:

 • 7
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  7
  Shares

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *