Fashion

Formele corpului la bărbați – Dreptunghi

După trapezoid, azi este vorba despre forma dreptunghiulară a corpului masculin. Aceasta se asemănă cu cea trapezoidă, de aceea am ales să vă scriu azi despre ea.

Descriere:

După nume cred că aveți imaginea în minte. Măsura umerilor este aproape egală cu măsura taliei și a șoldurilo sau este o diferență aproape nesemnificativă. Iar atunci se creează forma de dreptunghi.

Sfaturi:

Datorită faptului că este asemănătoare cu trapezul, primul sfat este ca vizual să aducem forma dreptunghiulară să semene cu cea trapezoidală. Cu ajutorul unor haine cu mai mult material încercați să camuflați unele părți ale curpului. Măriți puțin umerii sau șoldurile să nu se mai vadă acea linie dreaptă de la șold la umăr.


Exemple outfit-uri, forma corpului: DREPTUNGHI

Recomandări pro:

Pentru a distrage atenția de la corpul dreptungi, alegeți tricouri sau bluze cu imprimeuri. Imprimeuri care să fie poziționate într-o parte anume a corpului, umeri, șolduri sau talie. Eșarfele sunt o variantă foarte drăguță pentru că atrage atenția către partea superioară a corpului. Definește umerii cu ajutorul unor sacouri cu burete în partea superioară. Dacă-ți plac jachetele, alege unele care au epoleți, ștrasuri, accente, broșe, orice lucru care ar putea atrage atenția către piept și umeri.

Recomandări contra:

Haine drepte. Hainele acele care parcă dau senzația că ar cădea pe tine. Ele nu fac decât să vă accentueze forma de dreptunghi al corpului. La fel și cu hainele mulate sau care urmează linia corpului. Evitați hainele la două rânduri de nasturi, acestea prin nasturii lor creează niște linii care vă conturează forma de dreptunghi.

În final de articol vreau să vă spun niște nume celebre care au forma de DREPTUNGHI a corpului și anume:
Ewan McGregor, Jim Carrey și David Beckham

Forma corpului: Dreptunghi

Dacă nu dorești să citești tot ceea am scris în acest articol, îți atașez o schiță care sintetizează ideile prinzipale.

 • 4
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  4
  Shares

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *