Fashion

Formele corpului la bărbați – Triunghi

A patra zi, o nouă formă a corpului…penultima aș zice. Ieri a fost despre triunghiul întors, iar azi o să vă spun câte ceva despre forma triunghiulară cu baza jos pe care bărbații o pot avea. Nici o formă corporală, fie dreptunghi, triunghi sau ori care alta nu este urâtă atâta timp cât știi să-ți pui în evidență părțile frumoase sau să creezi o imagine optică frumoasă. De aceea am descis să scriu aceste cinci articole, pentru că sunt infromații utile.

Descriere:

Cred că deja imaginar v-ați creat imaginea unui corp triunghiular. Șoldurile sunt mai late, fundul este mai proeminent…în comparație cu partea superioară adică umerii care sunt mai înguști. Asta nu e un dezavantaj, atâta timp cât știi cum să scoți în avidență aceste părți proeminente. Și bărbații cu forme arată bine.

Sfaturi:

Încearcă să creezi o imagine plăcută ochiului, să proporționezi disproporționarea asta pe care poate o ai și care poate este prea evidentă. Dacă în cazul triunghului invers atenția era în partea șoldurilor, la forma de triunghi atenția să fie în partea pieptului și a umerilor. Eșarfele, fularele cu niște culori evidente sau printuri care atrag atenția, sunt o variantă faină. Atenție, să nu exagerezi cu umplerea zonei inferioare, picioare și șolduri. Aici mă refer la haine cu mult material, la buzunare proeminente ori la tot felul de accesorii purtate în partea inferioară a corpului.

Recomandări pro:

Poartă jachete, bluze, geci cu aplicații în zona umerilor. Epoleți, broșe accesorii care atrag atenția în partea superioară. Dungile să fie verticale în partea șoldurilor și orizontale în partea pieptului. Revin și vă spun de eșarfe, fulare, ceva care să adauge volum și să atragă atenția asupra pieptului. Cu toate că pieptul poate nu e atât de proeminent față de șolduri, dar prin adăugarea unor fulare sau eșarfe, optic se mărește acea zonă.

Recomandări contra:

Evitați tricourile Polo pentru că din cauza gulerului, nu lasă să se vadă tot gâtul. Pantalonii skinny, slim sau fit nu sunt recomandați pentru că tu având o proporție mai mare în zona șoldurilor, vizual o să fie trecerea prea bruscă spre picioare care cu aceste tipuri de pantaloni ți-i subțiează. Curele sau cataremele să nu atragă atenția mai tare decât ceea ce purtați în partea superioară, adică pe piept sau umeri. Dungile, să nu fie orizontale în partea șoldurilor și verticale în zona umerilor și a pieptului. Jachete sau paltoane cu buzunare în partea șoldurilor.

În final vă las niște poze cu persoane publice care au această formă a corpului: David Williams și Ricky Gervais

David Williams și Ricky Gervais

Vă las aici și poza cu informațiile principale din articol

 • 7
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  7
  Shares

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *