Fashion

Formele corpului la bărbați – Oval

Iată că am ajuns la finalul acestei rubrici, să zic așa. O rubrică pe care am gândit-o sub formă de video, dar cum socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg, am prezentat-o aici sub formă de cinci articole. Articole bine gândite, nu că m-aș lăuda, dar informațiile aceastea sunt atent alese și cernute pentru a scoate în evidență fiecare formă a corpului și a pune în valoare atuurile bărbaților. Poate unii zic: „bărabții nu sunt atenți cu se îmbracă”…eu vin și spun: „BA DA” nu-mi place să generalizez, pentru că la fel ca în orice, există și bune și rele. Așa și cu bărbații, unii se îmbracă doar pentru a se îmbrăca, iar unii sunt foarte atenți la cum asortează hainele…evident există și bărbați între aceste categorii.

Descriere:

La această formă a corpului, vizual se creează imaginea că totul este concentrat către partea centrală a trupului. Astfel, mâinile și picioarele tind să pară sau chiar sunt mai subțiri. Dacă ai acestă formă a corpului, ești predispus să faci burtică.

Sfaturi:

Având în vederea iluzia opticp prin care pare că totul se concentrează spre mijlocul trupui, trebuie să distragi atenția spre membre sau cap. Un plus de alungire o poți face prin definirea părții superioare, adică marcarea umerilor.

Recomandări pro:

Vă puteți folosi de dungile verticale, care știm că lungesc. Hainele purtate să fie cu țesături verticale, alungind mai ales partea din mijloc a corpului. Poate credeți că exagerez cu alungirea, dar asta se recomandă la acest tip de formă a corpului. O combinație frumoasă și avantajoasă ar fi ca tricoul și pantalonii să fie de aceeași culoare pentru că, ce să vezi, alungesc. Hainele să fie de lungimi potrivite înălțimii tale, să nu pară că ești îndesat sau că te scufunzi în haine. Dacă sunt anumite haine care nu au conformație pentru forma corporală a dvs. alegeți să le ajustați la croitor.

Propuneri contra:

Ca un revers la recomandările pro, aici vă spun să evitați dungile orizontale pentru că lățesc optic. De asemenea, picioarele deja vizual par mai subțiri…așa că pantalonii slim nu sunt o variantă tocmai bună. Atenție la hainele cambrate. Și curele sau cataramele să nu mărească mai tare zona șoldurilor.

În final vă las niște poze cu persoane publice care au acestă formă a corpului: James Cordem Elton John

James Corden și Elton John

Iar dacă nu doriți să citiți tot ceea ce am scris în articol, vă las o poză cu principalele informații:

 • 1
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  1
  Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *