Fashion

Articole „must have” pentru primăvara lui 2019

Poate știți, iar dacă nu, vă spun acum. Nu sunt adeptul tendințelor, nu mă îmbrac după culoarea anului, nu aleg hainele care sunt în trend și nici nu-mi place neapărat să port un articol vestimentar doar pentru că mai toată lumea îl poartă. Mă uit la tendințe, culori sau ținute doar pentru că mă pot inspira, dar nu port exact cum „spune” catwalk-ul.

În articolul de azi vă prezint cinci articole „must have” din garderoba unui bărbat pentru primăvara lui 2019. O să vedeți că aceste piese se mulează pentru mai multe situații și ocazii, adică pot să fie purtate în mai multe moduri atât mai casual cât și mai sport.

Jeans/Blugii prespălați sau decolorați

Acest tip de jeans domină perioada asta de revenire a vremii bune. Nu numai că sunt comozi, de o culoare deschisă ceea ce poate exprima voie bună, dar pot să fie purtați atât pe parcursul zile, cât și seara la o ieșire în oraș. Evident cu accesorizarea diferită. Varietatea lor este foarte mare, se găsesc aproape în orice magazin de îmbrăcăminte.

Jachetă multipurtabilă

Uite că am inventat un cuvânt nou „multipurtabilă”, dar așa s-ar traduce din engleză. Această jachetă care poate să fie numită cu ușurință bluză de trening, este un „must have” pentru primăvară deoarece este subțire, din materiale ușoare care lasă pielea să respire. Aceasta poate să fie purtată atât la sala de sport, la job, cât și la o plimbare de seară…sau prin casă, de ce nu. Dacă alegeți atent o jachetă, ea s-ar putea purta chiar cu o cămașă și o cravată, dar repet aici ține de atenția detaliilor de pe jachetă.

Tricourile Polo

V-am adus aminte de ele și la formele corpului, uite că și aici le pomenesc. Acest tip de tricou este purtat adeseori de sportivi pentru că simetria lui avantajează corpul lucrat la sală sau oricare alt sport. Aceată piesă vestimentară este versatilă, undeva la limita dintre casual și elegant, deci ține de cum accesorizăm, pentru a zice dacă ținuta e elegantă sau casual, poate chiar sport. Ce-mi place cel mai mult este faptul că au gulerul acela care poate să se încheie cu nasturi ori fermuar. Plus că acest tip de tricou este din bumbac sau fibră sintetică.

Jachetă/vestă de vânt

Primăvara este un anotimp cu multe diferențe de vreme. Sunt zile în care este cald, zile în care este rece, zile în care plouă, pote chiar ninge, dar sunt și zile cu un vânt foarte puternic. Acest tip de jachetă/vestă este extrem de bună în această periodă. Pe lângă faptul că te protejează de vânt, după cum îi spune și numele, ea este și destul de subțire încât să nu îți fie cald, în caz că iese soarele dintre nori. La fel ca și restul pieselor, acestă jachetă/vestă poate să fie casual, dar și elegantă. Ține de printuri, desene sau culorile de pe ea, dar și de restul hainelor pe care le purtați.

Pantaloni Chinos

De când am descoperit acest tip de pantalon, am căpătat un soi de dependență pentru ei. Îi ador pur și simplu! Datorită popularității lor, se găsesc foarte ușor și la niște prețuri foarte bune. Eu prefer să fie de culori neutre, să nu fie cu printuri, dar aici ține de gustul fiecăruia. Acești pantaloni sunt asemenea blugilor, doar că au alt tip de material lăsând mai lejer corpul.

Cam acestea sunt piesele „must have” din garderoba unui bărbat. Desigur pe lângă acestea mai sunt niște lucruri care s-ar încadra în acest anotimp, dar eu cred că cele prezentate mai sus sunt suficiente.

Instagram – sarkozi.cristian

 • 7
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  7
  Shares

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *