Fashion

Look Book – culoare, broderie și stare de bine

Dacă m-ar întreba cineva ce anotimp prefer, nu aș putea să zic doar unul. Numi place nici când sunt grade cu minus, dar nici când e prea cald afară…așa că aș alege un mix între ele și m-aș opri pe la vreo 27 de grade. Aceste grade sunt prezente primăvara, atunci când parcă totul prinde viață, copacii înfloresc, florile ies la suprafață, iar soarele își face prezența din ce în ce mai mult. Mi-am dorit să fac un look book pentru că-mi place să pozez ținute care ar putea inspira și în același timp aceste outfit-uri mă descriu pe mine.

Venirea primăverii mă duce cu gândul la culori, cât mai evidente și care-mi exprimă bucurie și voie bună. Ținuta de azi e formată dintr-o bluză albă cumpărată dintr-un magazin second hand, este subțirică și cu un decolteu puțin prea evident, dar e ok. Când am cumpărat-o era simplă albă, dar m-am gândit să-i cos eu, manual, acele figuri geometrice. Sunt ca niște broderii, le-am cusut pentru că-mi place să fac asta. Și chiar mă gândesc să mai fac asemenea lucruri frumoase.

Iar ca să nu mi se pară prea banală trecerea de la bluză la pantaloni…mi-am băgat bluza în partea din față, în pantaloni. Nu prea am mai purtat așa bluzele, asta pentru că atunci când te apleci sau te întinzi bluza iese din pantaloni și se creează o iluzie ca și cum ai avea o burtică…și încerc să evit asta.

Pantalonii sunt în carouri, iar dacă stau bine să mă gândesc…nu mai am astfel de pantaloni în garderobă. I-am ales pentru că sunt comozi, subțiri…și au croi-ul de pantaloni chino…care este preferatul meu. Plus că nu am nevoie să port curea pentru că îmi sunt perfecți…și în același timp sunt de efect.

Iar în partea de jos, am ales să asortez cromatic cu bluza. M-am încălțat cu niște teniși albi, foarte comozi. Eu sunt adeptul tenișilor, de câțiva ani doar asta port, înfara de bocanci atunci când este zăpadă… Dar aș purta teniși ori când, asta pentru că eu având picioarele mai mari, mi se pare că mă avantajează și nu-mi creează o imagine și mai mare a picioarelor.

Cam asta este una dntre outfi-urile pe care le port în acestă primăvară și în care mă simt foarte bine. Iar odată cu starea de bine, vin toate lucrurile bune și frumoase.

Bluză – magazin sacond hand și personalizată manual
Pantaloni – Bershka
Teniși – Kalapod

 • 6
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  6
  Shares

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *