Fashion

Look book – fluturii din stomac

„un zumzet metafizic îmi colcăie prin măruntaie…stă să erupă o vâlvătaie creativă, încă nu-i potentă, n-o pot înhăța, dar simt că foarte curând va deveni palpabilă tribulația mea.”

Am început cu un citat, acest citat care parcă mă descrie. Simt că stă în minte un spirit creativ, un spirit care vrea să facă ceva, dar prins de împrejurări, speriat de o timiditate sau o inocență pe care o are, se împiedică și parcă ar mai sta locului.

Un nou look book, unul parcă în tendința vremii la momentul în care am făcut pozele.

Eram pe șinele de tren, mă uitam față-n spate, să nu cumva să vină un tren. Vântul îmi sufla sacoul, mi-l sufla de colo colo, la fel și cămașa ce albă și gata cusută. Era proaspăt cusută, cu mult drag, dar mai ales cu mult spor. Am căutat un mesaj care să-mi placă și care să-mi dea exact sentimetul pe care îl am atunci când îl citesc, să și simt ceea ce spun cu adevărat.

Așa și este, exact când zâmbești, când te uiți la mine cu zâmbetul tău „simt mii-le de fluturi” care se zvârcolesc, își iau zborul și, în stol, formează un spectacol al naturii cu adevărat deosebit. E o trăire emoționantă, o trăire pe care nu am cunoscut-o foarte bine până acum, pe care tu mi-ai creat-o. Mi-ai construit-o bucată cu bucată.

Ai construit ceva nou…

În inima mea, acolo unde era rece, gheață și nici lumina nu intra, tu ai încălzit acel loc. Ai topit gheața și mi-ai adus căldura Ai făcut în așa fel încât lumina să intre și să vegheze fiecare mișcare. Locuri pustii, acum, pline de copii și oameni. Castelul prăbușit, plin de cenușă și gri…tu, tu da…l-ai reconstruit cu mare grijă. L-ai făcut mai mare și mai rezistent. Ai avut grijă să fie pe placul meu și l-ai vopsit în cele mei frumoase culori, culori permanente.

Străzile care erau abandonate, tu le-ai populat. Copacii, plantele veștede, tu le-ai dat apă și-au înflorit. Animalele sălbatice și foarte agresive, tu le-ai îmblânzit și le-ai făcut să fie cuminți. Mi-ai reconstruit inima și întreaga lume din ea.
Conștient sau inconștient.


Dacă doriți astfel de haine personalizate, trimiteți-mi mesaj pe conturile mele de socializare sau pe adresa de e-mail: sarkozi64@yhoo.com

Outfit:
Cămașa este personalizată de mine
Tricou alb
Sacoul de la sacond-hand
Pantalonii de la sacond-hand
Teniși albi – @kalapod.ro

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

28 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *