Diverse

Experiența de la #DigitalDivas2019

În urmă cu câțiva ani nici nu-mi trecea prin cap ceea ce-mi poate aduce lumea asta a online-ului. Am început blogul cu o enormă dorință de a transforma gândurile în cuvinte, iar cuvintele în articole pentru blog. Încet încet m-am pus să mă documentez despre acest domeniu, online. Cu timpul am ajuns să observ părerile oamenilor care mă urmăresc, să iau legătura cu alți bloggeri, să organizez concursuri, să mă dezvolt, dar și să-mi cumpăr aparatură mai bună pentru a putea lucra la o calitate mai înaltă.

@sarkozi.cristian

Anul acesta, mai exact în aprilie am aflat că am fost nominalizat în cadrul galei Digital Diva 2019. Am primit vestea pe când eram în vacanță, dar și așa m-am bucurat enorm de mult. Această nominalizare înseamnă confirmare că ceea ce fac zi de zi este ceva frumos și de continuat.

@digialdivasro

Pe 28 mai 2019 a avut loc evenimentul. Locația a fost la Palatu Bragadiru din București. Având în vedere locația care cerea oarecum o vestimentație specială, am ales să mă îmbrac în negru, dar să am niște accente aurii. Așa că am cusut pe sacou benzi de ștrasuri într-un anumit fel. Vârful tenișilor l-am vopsit în argintiu. Iar în partea de sus a corpului mi-am luat o pereche de ochelari foarte cool.

@sanziananegru

Am venit la locație cu o oarecare emoție pentru că nu cunoșteam multă lume și câțiva dintre cei pe care-i cunoșteam nu mă știau pe mine. Am pășit cu un sentiment de mândrie, că merit să fiu aici. Au fost trei etape de conferință plus pauze de socializare între ele. Prima conferință a fost foarte faină, asta pentru că am primit multe sfaturi din partea bloggerilor foarte cunoscuți, dar a unor oameni cu idei și strategii bine structurate. Ei au urcat pe scenă și au prezentat diferite strategii de abordare în online, diferite aplicații pentru a te ajuta să evoluezi sau alte ajutoare în acest domeniu. Am urmărit atent, am absoribit informație cu informație pentru a evolua frumos.

@alinaceusan

După prima conferință am avut o stare mai ciudată în care mă simțeam singur, asta pentru că nu cunoșteam oameni, fiecare de acolo comunica cu cineva…iar eu nu. Dar cum toate relele trec, așa a trecut și starea mea. Așa că spre seară au venit  niște oameni pe care-i cunosc și care mi-au făcut cunoștință cu mulți bloggeri, instagrameri, adică contet creators. Și uite așa de la băiatul tăcut și singuratic, am ajuns să fac parte din diverse găști de oameni extrem de faini, care au chef de vorbă, au o stare de bine pe care o emană și restora. Am făcut poze pe care le inserez și în acest articol, dar pe care le-am postat și pe conturile de socializare (@sarkozi.cristian).

Pauza dintre ultima conferință și gala a fost ce mai faină pentru că atunci deja am prin curanj să socializez, să fac poze, insta story-ur și alte cele. Emoțiile se simțeau pentru că urma să anunțe câștigătorii categoriilor.

Categoria la care am fost nominalizat este: „Best Male Fashion and Lifestyle Blogger”.
Din păcate locurile de pe podium au fost ocupate de altcineva, dar asta nu mi-a dat o stare nasoală. Din contră. Sunt mulțumit și mândru pentru nominalizare, pentru prieteniile pe care le-am făcut, oamenii faini de care am dat, experiența frumoasă, toată experiența pe care am avut-o în cadrul acestui eveniment. Nu premiul mă face blogger, dar nu spun că nu m-aș fi bucurat enorm să câțig. Și așa sunt bucuros și cine știe, poate la anul unul dintre premii este al meu!

@andreea.balaban
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

27 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *